Yoga i Hvitsten med Lina - Oppstart 23. mai 2023


Publisert: 23.05.2023

Yogakurs på tirsdager og dropin yoga på søndager

Yoga i Hvitsten med Lina - Oppstart 23. mai 2023

Yogakurs på tirsdager

HVOR:
Hvitsten Grendehus.

HVA:
4 ukers yogakurs hver tirsdag i 90 minutter.

PRIS:
850 kroner for alle fire, 230 for drop in. Har du en veldig presset økonomisk situasjon kan du få 50 kroner avslag per time og hele kurset til 750 kroner.

HVORDAN:
Du kan velge å betale for alle fire timene, eller komme på drop in.

HVEM:
Kurset passer for alle som ønsker å utvikle forholdet til egen kropp og nået.

NÅR:
Tirsdager 18-19.30 (23 mai, 30 mai, 6 juni, 13 juni)

PÅMELDING:
Send melding på 90543181, vipps eller beskjed her på messenger med navn og om du ønsker drop in eller hele kurset. Om du vippser er det fint om du merker det med yoga. Det er flere som melder seg på og avbestiller rett før, er veldig fint om dere kan si i fra før 15 samme dag.

YTTERLIGERE INFO:
Velkommen skal det være! Dette er timer som i utgangspunktet skal passe de aller fleste, da det er rom og tid for at man skal kunne kjenne etter hvor dypt man vil gå i øvelsen og finne ro i den. Vi holder ofte posisjonene lenge for å øve på å dra fokus vekk fra hodet til kroppen og hjertet.

Vi bruker flere teknikker og praksiser fra yogaens verden, men det er en rolig praksis med fokus på uttøying, pust og tilstedeværelse. Her skal vi bli bedre kjent med våre kropper og det å være i stillhet!

Lina har blokker, bånd, puter og pledd. Ta med egen matte og gjerne egne hjelpemidler om du ønsker det ??

Lina har jobbet som yogainstruktør siden juli i fjor, og har hatt en utrolig spennende reise siden. Utdanningen tok jeg i Bali i 2018, 300 timer med vinyasa, tantra og meditasjon. Endelig har jeg begynt å finne min unike stemme og bli stødigere i min evne til å holde rom, men det er du som gjør jobben og som finner din egen styrke. Sammen blir vi mer levende!

 

Yoga på søndager

I tillegg til ukentlige yogatimer på tirsdager blir det yoga to søndager. En litt mer fysisk, men fortsatt myk yoga hvor vi finner en flyt og gjør kroppen klar for en ny dag og uke. Om været tillater så blir i hvert fall én av disse timene ute ved stranda! Da er det fullt mulig å ta et forfriskende bad før eller etter timen!


Vi kommer til å bevege oss, meditere, praktisere mindfulness, chante mantra og puste oss inn i en deilig søndag. Timene vil passe også for nybegynnere, men tempoet her er noe raskere enn på tirsdager, og Lina vil gå litt lenger inn i de åndelige praksisene som er viktige for henne og yogapraksisen.

HVOR:          
Hvitsten Grendehus eller plenen ved Hvitsten strand

NÅR:             
Kl. 12 -13.30, 90 minutter. 4 juni og 18 juni. Andre dager kan forekomme ved godt vær på stranda.

PRIS:             
225 kroner

PÅMELDING:    
kun drop in. Send meg melding på 90543181 eller her på messenger.

TA MED:
vann, behagelige klær, varm genser og egen matte.
 

----

Lenke til Facebook-siden til LIna

---

Sat nam!

 
Lina