Velkommen til bygdekino 18. oktober 2023


Publisert: 08.10.2023

Filmer som vises: Kl. 18: Paw Patrol: Superfilmen. Kl. 20: Sulis 1907

Kl. 18: Paw Patrol: Superfilmen

Det er gratis popcorn til barna.

I det nye eventyret til suksesserien lander en magisk meteoritt i Adventure City, noe som gir Paw Patrol-valpene superkrefter, og transformerer dem til MIGHTY PUPS! De nye kreftene er en gavepakke, men situasjonen tar en dramatisk vending når erkefienden Humdinger bryter seg ut av fengsel for å stjele superkreftene deres.

Aldersgrense: Tillatt for alle 
Lengde ca. 1 t og 36 min
Billettpris kr. 110

Kl. 20: Sulis 1907

Året er 1907. Gruvebyen Sulis i Nordland var Nordens svar på Det ville vesten, og kobbergruvene i den arktiske fjellheimen var blant de største og mest nådeløse. Atten år gamle Konrad er desperat etter arbeid og får jobb i den livsfarlige gruven Hanken. Det er brutale kår for arbeiderne, og forholdene blir ikke bedre når den kyniske Olof Wenström kommer til makten i gruveselskapet. Det blusser opp til opprør og den sosialistiske aktivisten Helene Ugland maner til kamp. Kapitalisten Wenström har imidlertid andre planer. Midt i konflikten står unge Konrad. Sulis 1907 er inspirert av virkelige hendelser, og skildrer opptrappingen til opprøret som endret Norge. 

Det er et storslaget drama fra Nils Gaup (Veiviseren (1987), Kautokeino-opprøret (2008), Birkebeinerne (2016) mm.) med stjerneskuddet Otto Fahlgren og Simon J. Berger kjent fra Exit i hovedrollene.

Aldersgrense: 12 år
Lengde: 1 time og 46 min. 
Billettpris kr. 130

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

Neste bygdekino er onsdag 15. november. Kl. 18 Den første julen i Skomakergata. Kl. 20 There's something in the barn (aldersgrense 12 år).

---


Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen
Ronald Christiansen, Dag Johansen og Øyvind Pettersen