Ny gang- og sykkelvei til Ramme


Publisert: 15.07.2020

Informasjon fra Ramme.

Ny gang- og sykkelvei til Ramme

Kjære Hvitsten,

Da har vi jobbet på spreng de siste dagene med utbedringer og dialog, og som dere nå kanskje har sett, er kyststien utbedret på flere vis.

Derfor er det en glede å kunne gi dere et nytt kart, som er oppdatert i dag 15. juli, som viser stier og veier i området. Samtidig gir jeg dere nå en skriftlig beskrivelse av stiene og adkomst til Ramme.

I forbindelse med arrangement, herunder omvisninger og konserter, og for å hensynta sikkerhet i forbindelse med gårdsdriften og byggeprosjektet, er det derfor nå gjort disse endringene.

Vi er i veldig hyggelig dialog med styret i Hvitsten Vel, og har løpende dialog med Vestby Turlag, og håper nå at vi sammen kan gå en fin sommer i møte, på Ramme og i Hvitsten.

Ønsker dere spesielt velkommen til Rammerokk førstkommende lørdag, og det som ser ut som det blir fint vær!

Veibeskrivelse:

For å komme til Ramme nå, fra Hvitsten, går man Rammeveien til der hvor Rugbråten-veien tar av, og følger den til Rammes syd-jorde. Der er det skiltet med kyststi. Følg stien langs syd-jordets østside, og videre rett frem opp i skogen til Skogslageret. Der går det en sti til venstre, også merket kyststi, nordover forbi tennisbanen til hovedinngangen til Ramme.

Velkommen til Ramme!

 

Med vennlig hilsen

Christian Dyresen
Markedssjef/Produsent

 

Rammestiftelsen for kunst, kultur og natur
Rammeveien 90, N-1545 Hvitsten
Telefon: +47 95 07 10 65

 

Vil du motta våre nyhetsbrev?
Bekreft at din epostadresse kan legges til i vår database i din neste kommunikasjon med oss!
www.ramme.no