Yoga på Hvitsten Grendehus i september


Publisert: 28.08.2023
Yoga på Hvitsten Grendehus i september

Nytt yogakurs på Hvitsten Grendehus

Sted:    Hvitsten Grendehus

Når:      Tirsdagene 5., 12., 19., og 26. september klokka 19:45-21.00
---

Ah. Søvnen! En grunnpilar i vår fysiske, mentale og emosjonelle helse, og allikevel noe som ofte blir bortprioritert, eller som glimter med sitt fravær uansett hvor mye man prøver å spille på lag. Dårlig søvn kan være et symptom på et veldig sammensatt problem, men det finnes heldigvis teknikker og måter å hjelpe kroppen til bedre søvn. Gode rutiner gjennom dagen, tid til å hanske med de store eller vanskelige tankene utenom sengetid, bevegelse, eteriske oljer og meditasjon er noen av disse.

Derfor er jeg tilbake nå i Hvitsten grendehus i september for å guide dere inn i denne tiden hvor vi retter fokuser innover etter en aktiv og gjerne sosial sommer. Det blir fokus på søvnkvalitet, egenkjærlighet, pust, bevegelser, meditasjon og eteriske oljer som støtter vår evne til å sovne og holde hos i drømmeland hele natten. Jeg kommer til å bruke meget potente, rene og høyt vibrerende (alt er energi) oljer på forskjellige måter, og disse oljene har jeg brukt i mange år på grunn av deres gode effekter. De er virkelig essensen av en plante! 

Jeg har også gleden av å kunne jobbe med eteriske oljer som jeg har plukket ut selv i samarbeid med en skikkelig oljeekspert, som vil garantert hjelpe deg med å roe deg ned før leggetid og forbedre søvnkvaliteten. Du vil få mulighet til å bli godt kjent med de, og kjenne på effekten selv av disse nydelige ekstraktene. Nesten all medisin har sitt utspring i planter, men har dessverre uheldige bivirkninger. Oljer er en måte å ta tilbake styringen over egen helse på et trygt og bærekraftig vis.

Føler du i magen eller hjertet at du blir dratt mot disse timene? En liten kiling??? så ta kontakt da vel! Om man lytter til kroppen, så har den masse å si! Timene vil passe for alle. De vil være veldig rolige og meditative, og jeg går gjennom øvelsene nøye slik at du ikke trenger forkunnskaper. Om du synes det er skummelt med yoga (ikke så rart da man ofte ser bilder av folk i helt utenkelige posisjoner), er dette en god start. Vi går inn i oss selv med lukkede øyne, og kjenne på seg selv i trygge omgivelser.
Timene koster 250 per gang, og jeg holder på i fire uker, men et  helt kurs er 900 kroner. Det er selvfølgelig muligheter for drop in, og det kan dukke opp ekstratimer. Med forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte, så spre gjerne ordet!?? Du trenger egen matte, vann, behagelige klær, en varm genser og et ønske om å forbedre livet ditt, ikke bare søvnen.
??

Pris: 250 per gang, 900 for kurs.

For nybegynnere og alle som ønsker bedre søvn og helse. 

Yin inspirert yoga (rolig, restorativt og stillegående yoga)

Meld deg på eller vipps til 90543181, eller ta kontakt her på messenger

---

Jeg gleder meg til å se dere igjen! 

Sammen skal vi føle oss mer uthvilte og mer forbundet med oss selv. Sammen skal vi føle oss mer levende!

Vennlig hilsen
Levende med Lina