Yoga på Hvitsten Grendehus


Publisert: 06.03.2023

Yogakurs starter opp 23. mars

Yoga på Hvitsten Grendehus

Velkommen til yogakurs

HVA: 6 ukers yogakurs

HVOR: Hvitsten Grendehus, Thomas Olsen vei 32, 1545 Hvitsten

NÅR: Hver torsdag klokken 17.30 – 19.00, oppstart torsdag 23 mars.

HVORDAN: Enten meld deg på alle 6 torsdagene for en redusert pris eller kom innom for en drop in. Om man ønsker drop in er det supert om du gir beskjed innen klokken 15 samme dag. Det er max antall på 12 stykker i første omgang, men med forbehold om forandring. Kom gjerne slik at du er klar på matta fem minutter før oppstart.

HVEM: passer for alle, også nybegynnere

PRIS: 6 uker samlet pris er 1000 kr//166 pr gang. For drop in om det er ledig plass er det 200 kroner

PÅMELDING: Du melder på med sms til 905 43 181 eller mailer meg på linalipanek@gmail.com. Du kan også melde deg på via messenger på facebooksiden "Levende med Lina". 

BETALING: Vipps til mitt telefonnummer 

INSTRUKTØR: Lina Damengen Eriksen

Jeg ønsker å bringe yogaposisjoner, pusteteknikker, mantraer, øvelser og meditasjonsteknikker som alle kan greie til alle slags folk! Jeg en regelbryter, noe som betyr at mine timer vil være inspirert av flere typer treningsmetoder, åndelige praksiser og yogaretninger og jeg vil trekke inn forskjellige øvelser for å støtte under ukens eller månedens tema. Mitt første 6 ukers kurs vil være på et slik nivå at nybegynnere også kan bli med. Det vil være timer inspirert av yin yoga, kundalini yoga, restorativ yoga og vinyasa. Temaet for hver time vil bli publisert på forhånd.

Siden jeg følger mitt kall på stramt budsjett vil jeg ydmykt be dere om å ha med egen matte og pledd. Jeg har noen til utlåns, og vil også stille med puter. Ellers er det lurt med behagelige klær, gjerne en varm genser og en flaske vann. Si i fra om du er allergisk mot noen eteriske oljer! 

Med vennlig hilsen

Lina Damengen Eriksen