Hvitstens Markedsdager - Lørdag 22. juni og søndag 23. juni 2024


Publisert: 05.06.2024

Velkommen til markedsdager i Hvitsten

Hvitstens Markedsdager - Lørdag 22. juni og søndag 23. juni 2024

Sted: Sjøboden og bryggen

Åpningstider: Åpen utstilling fredag 21. juni fra kl. 19 – 23. Salg lørdag 22. juni kl. 12 – 16.30 og søndag 23. juni kl.
12 til kl. 16. Auksjon lørdag 22. juni kl. 16:30 i ca. 1-2 timer.

Sjøboden: Fredag kveld stilles noen av gjenstandene ut og det er sommerpub. Lørdag og søndag selges nystekte vafler, kaffe, is og brus.

GLADE DAGER TIL FREMME FOR FELLESSKAPET

For første gang arrangeres markedsdager med flere gode formål på Sjøboden i Hvitsten.

Vi ønsker å bli kjent med arbeidet til noen av våre lokale kunstnere. For det andre er en andel av alle inntektene denne helgen øremerket til nedbetaling av lånet knyttet til kjøpet av Grendehustomten- Festekontraktens varighet var på 40 år, og utløp 31. desember 2023. Avgjørelsen om kjøpet var enstemmig blant medlemmene i vellet.


Velkommen til å SE til å DELTA til å KJØPE

Det blir flere "avdelinger" med ulike temaer: kunst, brukskunst, antikviteter og snurrepiperier og i tillegg kan alle som vil ta med og selge bruksgjenstander og annet med bred interesse og god kvalitet. Barn og unge får en avdeling der de kan bytte og selge Lego og andre leker.

avdelingen for Kunst finner du billedkunst, brukskunst, skulpturer med humor og dyreliv relatert til Hvitsten. Karin Jørgensen er keramiker og selger i anledningen sin kjære trommeslager. Denne går på auksjon lørdag, sammen med en vakker medmusikant.
Det vil også gjelder for skulpturer av Elisabeth Kleven – et tosifret antall skulpturer med humor og dyr. Flere av skulpturene som selges er nylaget og håper på nye hjem og eller som utsmykning til ditt firma. Anne Kari Sharp stiller med billedkunst med bl.a. motiver fra Hvitsten. Det er også en spennende stand med Turid Ulven, som introduserer Vedic Art/17 prinsipper for kunsten og livet.

Skarven i logoen er en skulptur av Elisabeth Kleven. Modellen satt på sjømerket på skjæret ved Emmerstad; et helt naturlig og luftig sted for vingetørk. Skulpturen av skarven er valgt som et symbol på markedsdagene i Hvitsten.

---

Vi som har et stort håp for dette arrangementet, gleder oss til spennende markedsdager og mange besøkende fra fjern og nær. 

Mer informasjon kommer både om deltakerne og hva som auksjoneres eller selges bort.

----

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, ved Tone Løw, Elisabeth Kleven og Marianne Johansen