Velkommen til bygdekino på Grendehuset onsdag 6. mars 2024


Publisert: 28.02.2024

Filmer som vises: kl. 18: Sommerfuglen Sigurd. Kl. 20: Bob Marley: One Love

Kl. 18:  Sommerfuglen Sigurd 

Bli med til sommerfugldalen og møt Sommerfuglen Sigurd på eventyr.

Sigurd er en modig og glad sommerfugl som ikke kan fly - men det holder ham ikke tilbake! Sigurd drømmer om å bli med på den store sommerfuglreisen og gjemmer seg i en plantevogn for å gjøre drømmen til virkelighet. Sammen med vennene sine, den morsomme larven Martin og sommerfuglen Jennifer som er redd for høyder, legger de ut på et spennende eventyr. Sigurd vil bli en usannsynlig helt, men først må han møte frykten sin, omfavne sin egenart og triumfere over motgang mens han kjemper mot skiftende værforhold, mennesker og tre onde fugler som er opptatt av hevn. Men sammen kan de greie alt!

Aldersgrense: Barn
Animasjon / Familiefilm / Barnefilm
Lengde ca. 1 t og 22 min
Billettpris kr. 110

 

Kl. 20: Bob Marley: One Love  

Bob Marley: One Love feirer livet og musikken til ikonet som inspirerte generasjoner gjennom sitt budskap. Oppdag Marleys mektige historie og reisen bak hans revolusjonerende musikk for første gang på det store lerretet. Med en slående lik Kingsley Ben-Adir i hovedrollen, og produsert av Marleys familie.

Aldersgrense: 12 år
Sjanger: Biografi / Drama / Musikkfilm
Lengde: 1 timer og 45 min. 
Billettpris kr. 130

---

Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

I 2024 blir det Bygdekino en gang i måneden. Neste Bygdekino blir onsdag 3. april: Kl. 18: Ibelin. Kl. 20. Drive-Away Dolls. 

---

Kjøp billetter på nettet

Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen
Ronald Christiansen, Dag Johansen, Øyvind Pettersen og Sverre Skibenes