Velkommen til bygdekino på Grendehuset mandag 30. januar 2023!


Publisert: 24.01.2023
Velkommen til bygdekino på Grendehuset mandag 30. januar 2023!

Kl. 18: Gulliver er tilbake  

Gulliver inviteres tilbake til Lilliput, øystaten han hjalp mot nabostaten Blefuscu ett år tidligere. I mellomtiden har det gått 40 år i Lilliput, grunnet kongens ekstremt sterke ønske om å se Gulliver igjen. Når den normalt store Gulliver ankommer øystaten, blir han anklaget for forræderi. Kongen dømmer Gulliver til døden, men Gulliver redder seg unna ved å tilby seg å kjempe mot den enorme armadaen til Blefuscu, sammen med sine venner. Gulliver må vise at man kan være en kjempe i hjerte og mot, og ikke bare i fysisk størrelse.

Familiefilm/Animasjon/Barnefilm
Filmen varer ca. 1 time og 30 min. 
Aldersgrense: 6 år
Billettpris kr. 110

 

Kl.: 20:00 A Man Called Otto  

«A Man Called Otto» er historien om Otto Anderson (Tom Hanks), en gretten gammel gubbe som ikke lenger ser meningen med livet etter tapet av kona. Helt til en livlig ung familie flytter inn i nabolaget. Otto møter sin overkvinne i rappkjeftede Marisol. Hun utfordrer ham til å se livet fra en annen side, og blir starten på et usannsynlig vennskap som snur hans verden på hodet. A Man Called Otto er en hjertevarm og morsom historie om kjærlighet, tap, og livet – og viser at man noen ganger kan finne familie på de mest uventede steder. «A Man Called Otto» er en dramakomedie basert på Fredrik Backmans kritikerroste, suksessrike roman «En mann ved navn Ove», og filmen ved samme navn.

 

Filmen varer ca. 2 time og 5 minutter.
Aldersgrense: 12 år
Billettpris kr. 130.

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.
---

Kjøp billetter på nettet

Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen