Velkommen til Bygdekino på Grendehuset onsdag 7. februar 2024


Publisert: 04.02.2024

Filmer som vises: kl.18: Jungelgjengen på verdensturne. Kl. 20: The Holdovers

Kl. 18:  Jungelgjengen på verdensturne

Teamet bak JUNGELGJENGEN og TIMMY OG MONSTERPLANETEN er tilbake med et nytt fargerikt og heseblesende eventyr om de sprø og elskelige skapningene fra JUNGELGJENGEN. JUNGELGJENGEN PÅ VERDENSTURNÉ er en spennende og actionfylt animasjonsfilm spekket med tempo, humor og morsomme figurer.

Flott underholdning for hele familien!Det er problemer i jungelen. En mystisk superskurk dekker jungelen med et giftig rosa skum som eksploderer ved kont

akt med vann. Og det er bare under en måned til regntiden.

Hvem kan redde alle dyrene? Jo, Jungelgjengen så klart! Nå må tigerpingvinen Maurits, Flaggine, Gilbert, Al og Bob og den alltid banansultne Miguel ut på en reise over fjell og nedover daler, gjennom ørkener og over hav på jakt etter motgiften som kan stoppe det rosa skummet. Det er fortsatt tid til å redde jungelen!

Men denne gangen går Maurits og vennene hans HELT BANANAS...

Den første filmen om JUNGELGJENGEN ble en suksess på kino i Norge i 2018, og nå er de tilbake i den nye filmen JUNGELGJENGEN – PÅ VERDENSTURNÉ. Filmene om Jungelgjengen er basert på den populære tegneserie-TV-serien kjent fra bl.a. NRK. JUNGELGJENGEN har blitt vist i 199 land, oversatt til mer enn 50 forskjellige språk og belønnet med mange priser deriblant en Emmy-pris. JUNGELGJENGEN – PÅ VERDENSTURNÉ gikk rett inn på 1. plass på kinotoppen i Frankrike.

 Nå er det tid for en ny jungelsuksess for hele familien!

 

Aldersgrense: Tillatt for alle
Animasjon / Barnefilm
Lengde ca. 1 t og 10 min
Billettpris kr. 110

 

Kl. 20: The Holdovers 

Et hjertevarmt drama som gjenforener regissør Alexander Payne med Paul Giamatti.

Satt til 70-tallet ved Barton Academy, møter vi den gretne læreren Paul Hunham (Paul Giamatti), mislikt av både kolleger og elever. Paul blir motvillig valgt til å bli igjen på campus over juleferien, for å passe på et fåtall elever som ikke får reist hjem til jul av diverse årsaker. Når brorparten likevel reiser bort, blir de bare tre igjen; Paul, kantinedamen Mary (Da’Vine Joy Randolph), og den utagerende eleven Angus (Dominic Sessa) - tre svært ulike personer som i løpet av ferien oppdager at de faktisk har en del til felles.

The Holdovers har allerede mottatt en rekke priser og nominasjoner: Vinner av 3 Critics Choice Awards. Vinner av 2 Golden Globe Awards, Nominert til 5 Oscar-priser.

Aldersgrense: 9 år
Sjanger: Drama
Lengde: 2 timer og 13 min. 
Billettpris kr. 130

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

I 2024 blir det Bygdekino en gang i måneden. Neste Bygdekino blir onsdag 6. mars. 

---


Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen
Ronald Christiansen, Dag Johansen, Øyvind Pettersen og Sverre Skibenes