Velkommen til Bygdekino på Grendehuset onsdag 6. september


Publisert: 01.09.2023

Forestillinger: kl. 18 Barbie og kl. 20 Fedrelandet

Velkommen til Bygdekino på Grendehuset onsdag 6. september

kl. 18: Barbie

Å bo i Barbieland er å være et perfekt vesen på et perfekt sted. Med mindre du har en komplett eksistensiell krise. Eller du er en Ken.

Aldersgrense: 6 år

Lengde ca. 1 t og 54 min
Billettpris kr. 110

 

Kl. 20: Fedrelandet

Se «den nye nasjonalfilmen» Fra Margreth Olin, regissøren av Mannen fra Snåsa, Engelen og Barndom, kommer dokumentaren Fedrelandet, en nær og spektakulær omfavnelse av vår første kjærlighet: Naturen.

Med Olins 85 år gamle far som guide, opplever vi Norges mest eventyrlige dal, Oldedalen i Nordfjord. Her har han vokst opp, og her har generasjoner før ham levd i balanse med naturen. Majestetiske bilder av ville fjell, kalvende breer og yrende dyreliv går side om side med foreldrenes fortellinger om generasjonene som tråkket opp stiene, forholdet vi har til naturen og hva som er verdifullt i livet.

Musikken er komponert av unike lydopptak – naturens egne melodier, oversatt og fremført av London Contemporary Orchestra.

Med Fedrelandet har Margreth Olin laget sin mest storslagne film, og samtidig hennes mest personlige, med Wim Wenders og Liv Ullmann på laget som utøvende produsent.

 

Aldersgrense: Tillatt for alle
Lengde: 1 time og 20 min. 
Billettpris kr. 130

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

Neste bygdekino er 20. september.

---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen
Ronald Christiansen, Dag Johansen og Øyvind Pettersen