Velkommen til Bygdekino på Grendehuset onsdag 1. november


Publisert: 28.10.2023

Filmer som vises: Kl. 18: Mavka - Skogens sjel (aldersgrense 6 år). Kl. 20: Tilsammans 99 (Tillatt for alle)

Velkommen til Bygdekino på Grendehuset  onsdag 1. november

Kl. 18: Mavka - Skogens sjel

Dypt inne i de ukrainske skogene finnes hemmeligheter som lenge har vært skjult for menneskene. Her lever skogsåndene som beskytter de eldgamle trærne og alt som bor mellom dem. Her får du møte den unge, naive skogsånden Mavka. Men hvem skulle tro at hun skulle bli valgt til skogens nye vokter? Hun lover å beskytte skogens sjel mot alt som truer. Særlig mot de grådige menneskene. Men hva skjer når hun forelsker seg i musikeren Lukas – Et menneske?

 

Aldersgrense: 6 år
Animasjon / Barnefilm
Lengde ca. 1 t og 30 min
Billettpris kr. 110

 

Kl. 20: Tilsammans 99 

 I 1975 var kollektivet en storfamilie. I 1999 - 24 år senere - er den blitt til verdens minste. Det er bare Göran - verdens snilleste - og Klasse, som vever filleryene sine - igjen. Når Klasse i all hemmelighet inviterer til Görans bursdagsselskap, gjenforenes hele kollektivet til en uforglemmelig kveld. Hva har skjedd i livene deres siden sist? Har det gått dem godt? Hvem ble en kjent forfatter og hvem havnet på mentalsykehus? Lever drømmene fra syttitallet? Hvem husker Peter? Spiser Göran fortsatt grøt? «Tillsammans 99» er en film som vil berøre og bevege kinopublikummet med humor, glede og til og med tristhet. En komedie og en alvorlig historie om tidens gang og om selve livet.

---

Aldersgrense: Tillatt for alle
Lengde: 1 time og 54 min. 
Billettpris kr. 130

---

Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

Neste bygdekino er onsdag 15. november. Kl. 18: Lundefjell - egget som forsvant (Tillatt for alle). Kl. 20: Operation Napoleon (15 år).

---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen
Ronald Christiansen, Dag Johansen, Øyvind Pettersen og Sverre Skibenes