Velkommen til Bygdekino på Grendehuset onsdag 20. september 2023


Publisert: 17.09.2023

Filmer som vises: Kl. 18: Hør her'a. Kl. 20: Mord i Venezia.

Kl. 18: Hør her'a

Endelig sommerferie! Det eneste tenåringen Mahmoud ønsker seg er en avslappende sommer uten mas. Men så kommer onkel Ji på besøk fra Pakistan. Og hvem tror du får ansvaret for å være hans Oslo-guide? Jo, Mahmoud selvfølgelig. Og ikke nok med det, lillebror Ali har en hemmelighet som snur hele tilværelsen på hodet. Sommerferieplanene går med andre ord ikke på skinner .. 

Hør her’a! er en forfriskende, varm og rørende film som sender dine egne fordommer rett i fleisen på deg, og etterlater ingen uberørt. Filmen er basert på Gulraiz Sharifs suksessroman og er regissør Kaveh Tehranis første spillefilm. Manuset er skrevet av Erlend Loe og Nora Landsrød. Hør her’a! åpnet Haugesund filmfestival 2023 og vant en av festivalens hovedpriser, Gledessprederen.

 

Aldersgrense: 9 år
Lengde ca. 1 t og 26 min
Billettpris kr. 110

 

Kl. 20: Mord i Venezia

"Mord i Venezia" er et krim-mysterium basert på en av bøkene om den berømte detektiven Hercule Poirot av Agatha Christie, og følger Mord på Orientekspressen og Mord på Nilen.

Det er etterkrigstid, og Hercule Poirot har pensjonert seg og lever i selvpålagt eksil i en av verdens mest glamorøse byer, Venezia. På selveste halloween overtales han til å delta på en spirituell seremoni der det forsøkes å komme i kontakt med de døde, i et forfallent og hjemsøkt palass. En av gjestene blir myrdet og Poirot kastes inn i en uhyggelig situasjon omgitt av skygger og hemmeligheter.

 

Aldersgrense: 12 år
Lengde: 1 time og 43 min. 
Billettpris kr. 130

 

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

Neste bygdekino er onsdag 4. oktober. Kl. 18 Lars er LOL (aldersgrense 6 år). Kl. 20 Golda (om Golda Meir, aldersgrense 12 år).

---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen
Ronald Christiansen, Dag Johansen og Øyvind Pettersen