Velkommen til Bygdekino på Grendehuset 4. oktober 2023


Publisert: 04.10.2023

Filmer som vises: Kl. 18: Lars er LOL Kl. 20: Golda.

Kl. 18: Lars er LOL

Amanda kommer tilbake til skolen etter sommerferien, og er fremdeles stormforelsket i klassekameraten Adam. Men Amanda tør ikke å vise at hun liker ham. Hun tør knapt å si hei. Alt blir mye vanskeligere når Amanda får en oppgave hun anser som en sosial katastrofe: Hun blir fadder for den nye gutten i klassen, Lars, som har Downs syndrom. Selv om Amanda ikke har lyst, sier hun til slutt ja.

Lars er LOL» er basert på Iben Akerlies bestselgende roman med samme navn fra 2016.

Aldersgrense: 6 år
Lengde ca. 1 t og 29 min
Billettpris kr. 110

Kl. 20: Golda

Terningkast 5 - ”Interessant og troverdig” - NRK Terningkast 5 - ”Her er det berre å la seg imponera av Helen Mirren” – Stavanger Aftenblad Oscar-vinner Helen Mirren skildrer her Israels statsminister Golda Meir, som etter utbruddet av Yom Kippur-krigen høsten 1973 plutselig må lede et kappløp med tiden for å redde landet sitt. Millioner av liv står på spill, mens Golda er tynget av vanskelige politiske beslutninger og av en sykdom hun prøver å undertrykke. "Iron Lady of Israel" er frustrert over innbyrdes kamper i staben hennes, som kun består av menn. Kan hennes vennskap med Henry Kissinger (Liev Schreiber) være redningen?

Aldersgrense: 12 år
Lengde: 1 time og 40 min. 
Billettpris kr. 130

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

Neste bygdekino er onsdag 18. oktober. Kl. 18 Paw Patrol: Superfilmen (tillatt for alle). Kl. 20 Sulis 1907 (aldersgrense 12 år).

---


Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen
Ronald Christiansen, Dag Johansen og Øyvind Pettersen