Velkommen til Bygdekino på Grendehuset onsdag 23. august


Publisert: 09.08.2023

Velkommen til sesongstart for Bygdekinoen med Tennage Mutant Ninja og Oppenheimer

Velkommen til Bygdekino på Grendehuset onsdag 23. august

Denne sesongen blir bygdekino på onsdager

----

Kl. 18: Den lille havfruen

Leo, Ralph, Mikey og Donnie har alltid vært skjermet fra menneskeverdenen. Med håp om å vinne hjertene til resten av byen, og å endelig bli akseptert som vanlige tenåringer, begir skilpaddebrødrene seg ut på et heroisk eventyr. Deres nye menneskevenn, April O'Neill, bistår i jakten på et mystisk kriminalnetteverk, men når de plutselig står overfor en hel hær av mutanter, oppdager guttene at de kanskje har tatt på seg mer enn de kan håndtere.

Aldersgrense: 9 år
Lengde ca. 1 t og 39 min
Billettpris kr. 110

Kl. 20 Oppenheimer

Den amerikanske vitenskapsmannen, J. Robert Oppenheimer regnes som atombombens far. Hans engasjement, kunnskap og renommé landet ham stillingen som direktør av det hemmelige Manhattan-prosjektet, satt til en ørken i New Mexico, med flere av verdens ledende fysikere og teoretikere samlet. Mellom 1943-1945 ledet Oppenheimer et iherdig kappløp mot nazistene, hvor målet var å utvikle kjernefysiske våpen først, og motivasjonen var å få slutt på krigen. Christopher Nolans stjernespekkede drama har Cillian Murphy i hovedrollen, som gjenforenes med regissøren etter å ha medvirket i flere av hans filmer tidligere (The Dark Knight, Inception, Dunkirk). Andre navn på rollelisten inkluderer Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Josh Hartnett, Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Gustaf Skarsgård og norske Trond Fausa. Basert på den prisvinnende boken "American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer" av Kai Bird og Martin J. Sherwin.

Aldersgrense 12 år
Lengde ca. 3 t 
Billettpris kr. 130

---

Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---


Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen.

Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen
Ronald Christiansen, Dag Johansen og Øyvind Pettersen og Torstein Skarå