Skøytebane i Hvitsten


Publisert: 14.02.2021

Hyggelig med skøytebane i Hvitsten igjen

Skøytebane i Hvitsten

Omsider kom kulda og skøytebanen ved parkeringsplassen kan igjen være et hyggelig samlingspunkt i for store og små i Hvitsten. Det er aktivitet i helger, etter skoletid i hverdagen og noen kvelder. Det er en plass som legger til rette for respektabel Covid avstand, og er et flott tiltak for aktivitet og sosialt samvær.

Det er et godt knippe fagkyndige is-brytere som, etter mange år i læra hos Jostein Berthelsen nå lager is på egenhånd. Og det er også hjelp å få av Bjørn Skui når snømengdene blir for store for håndmåke. Sverre og Svanhild legger som vanlig ut strøm til lyskastere slik at de som ønsker å skøyte litt på kveldstid kan det.

Onsdagskvelder er det en målsetting om å ha hockeykamp mellom barn og voksne. Alle aldre er representert, og en aktivitet som kommer til å fortsette så lenge isen holder. Tilpasses slik at alle som vil får være med.

Vennlig hilsen

Kjetil Brænd Andresen

Image for Skøytebane i HvitstenImage for Skøytebane i HvitstenImage for Skøytebane i HvitstenImage for Skøytebane i HvitstenImage for Skøytebane i Hvitsten