Hvitsten Bygdekino på Hvitsten Grendehus - Mandag 22. mai


Publisert: 19.05.2023

Velkommen til Eiketreet og dyrene som bor der (kl. 18) og The Quiet Girl (kl. 20)

Hvitsten Bygdekino på Hvitsten Grendehus - Mandag 22. mai

Kl. 18: Eiketreet og dyrene som bor der

Dette er et stort eiketre som har vært hjemmet til mange forskjellige dyr gjennom årene. Filmen følger livet til dyrene som bor i eiketreet, fra de små insektene som bor i barken til de store fuglene som bygger reir i greinene. Filmen er både interessant og vakker, og den vil appellere til både barn og voksne som liker naturen og ønsker å lære mer om livet i skogen. Den har fått mange positive anmeldelser, og den gir et unikt innblikk i livet til dyrene som bor i eiketreet. Hvis du elsker naturen og dokumentarfilmer, så er dette den perfekte filmen for deg. Dette er historien om et 210 år gammelt eiketre, som har blitt selve midtpunktet i kongeriket og skogen der det står.

Gratis popcorn til barna!

Tillatt for alle
Lengde ca. 1 t og 21 min
Billettpris kr. 110

 

Kl. 20: The Quiet Girl

Nominert til Oscar for beste internasjonale spillefilm! Årets mest rørende bok “Tre lys” av Claire Keegan har nå blitt filmatisert og blitt årets mest rørende film. Den stille jenta Cait er ett av mange forsømte barn i en familie i Irland på 1980-tallet. En sommer blir hun sendt bort for å bo hos et barnløst par på den irske landsbygda, uten å vite når hun skal hjem igjen til sin egen familie. Hos de fremmede møter jenta denne sommeren en varme og en omsorg hun aldri har opplevd før, og begynner forsiktig å blomstre. THE QUIET GIRL er en dypt rørende film som vil treffe deg rett i hjertet.

Aldersgrense 6 år
Lengde ca. 1 t og 34 min
Billettpris kr. 130

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

Neste bygdekino er 5. junikl. 18: Den lille havfruen (aldersgrense 9 år) og Corsage (aldersgrense 9 år)

---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen.

Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen
Ronald Christiansen, Dag Johansen og Øyvind Pettersen