Bygdekino på Grendehuset 21. november


Publisert: 20.11.2022

Teddybjørnens jul på og gratis popcorn og drikke til alle barna

Bygdekino på Grendehuset 21. november

Bygdekino på Grendehuset mandag 21. november 2022

Kl. 18: Teddybjørnens jul 

Inspirert av Alf Prøysens «Teddybjørnens vise» kommer en morsom og sjarmerende julefilm for hele familien.

Julefreden er i ferd med å senke seg over den vesle byen, men på det lokale julemarkedet er det fortsatt yrende liv. Mariann er ute for å gjøre et siste ærend da hun får øye på en teddybjørn på øverste hylle i lykkeboden. Øynene deres møtes, og hun er helt sikker på at hun ser en bevegelse. Lever han? Ja! Det er hun bombesikker på. Mariann må få tak i teddybjørnen, koste hva det koste vil! Teddy, derimot, drømmer om en rik eier som kan ta han med ut i den store verden. Møtet mellom Mariann og Teddy blir starten på en overraskende og eventyrlig reise. Årets store norske julefilm «Teddybjørnens jul» kommer fra Fantefilm, som tidligere har produsert publikumsfavoritter som «Snekker Andersen og julenissen» og «Den vesle bygda som glømte at det var jul».

Familiefilm/Animasjon/Barnefilm

Filmen varer ca. 1 time og 18 min. 
Tillat for alle
Billettpris kr. 110.

 

Kl.: 20:00 En vakker morgen 

Et kjærlig, iakttagende blikk gjennom hverdagslig dramatikk der spenningene aldri overdrives, men formidles med troverdighet. "En vakker morgen" er en varm, sår og nydelig film" - NRK Filmpolitiet, terningkast 5 "Et finstemt menneskelig drama som får ekstra etterklang iv Bill Fays skjøre "Love will remain"" - Adressa, terningkast 5 "En stille, vakker film. Mia Hansen-Løve utforsker kjærlighet fra ulike vinkler" - BT "Kjærligheten tar aldri slutt" - Vårt Land "Finstemt hverdagsdrama. Mia Hansen-Løve er en imponerende stillferdig filmkunstner" - Dagens Næringsliv "Det finnes ingen filmer som fanger min egen livsfølelse, om det finnes noe sånt, over tid, like godt som filmografien til Mia Hansen-Løve." - Montages En mesterlig film om livet og kjærligheten fra den prisvinnende regissøren Mia Hansen-Løve (Dagen i morgen, Bergman Island) EN VAKKER MORGEN hadde verdenspremiere under Cannes Film Festival i programmet Director's Fortnight. Filmen vant Europa Cinemas Labal Award for Beste Europeiske Film.

Filmen varer ca. 1 time og 48 minutter.

Aldersgrense 12 år
Billettpris kr. 130.

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.
---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen