Bygdekino på Grendehuset mandag 5. juni


Publisert: 31.05.2023

Velkommen til sesongavslutning for Bygdekinoen med Den lille havfruen og Corsage

Bygdekino på Grendehuset mandag 5. juni

Kl. 18: Den lille havfruen

"Den lille havfruen" er historien om Ariel, en livsglad og eventyrlysten ung havfrue. Hun er den yngste og mest trassige av Kong Tritons døtre og hun lengter etter å se hva som finnes utenfor havet der hun bor. Et besøk til havoverflaten fører henne til den sjarmerende prinsen Erik, som hun faller for. Det er forbudt for havfruer å omgås med mennesker, men Ariel følger hjertet sitt og inngår en avtale med den onde havheksa Ursula, som gir henne muligheten til å oppleve livet på land - men som også setter hennes liv, og farens trone, i fare.

Det er gratis popcorn til barna!

Aldersgrense: 9 år
Lengde ca. 2 t og 15 min
Billettpris kr. 110

Kl. 20:10 Corsage

«Sisi», som hun ble kalt, ble keiserinne i 1854, da hun var 16 år. Hun var viden kjent for å være en av Europas vakreste kvinner, og hun satte samtidens motetrender. Men vi møter Elisabeth i 1877; hun feirer sin førtiårsdag og må kjempe for å opprettholde sitt offentlige image. Hun er kjent for sin slanke figur, så hun ber tjenerne om å snøre korsettet stadig strammere for å imøtegå ryktene om at hun har lagt på seg. Med en fremtid full av plikter foran seg, gjør Elisabeth opprør mot folks forestillinger, og legger en plan for å sikre sitt ettermæle. Hun reiser til England og Bayern der hun besøker tidligere elskere og gamle venner, og forsøker å finne tilbake til ungdommens livsglede. Vicky Krieps, kjent fra Phantom Thread, gjør en glimrende tolkning av keiserinne Elisabeth.

Siden barnefilmen er litt over 2 timer, starter Corsage ca. 20:10.

Aldersgrense 9 år
Lengde ca. 1 t 53 min
Billettpris kr. 130

---

Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---


Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen.

Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen
Ronald Christiansen, Dag Johansen og Øyvind Pettersen og Torstein Skarå