Bygdekino på Grendehuset 7. februar 2022


Publisert: 06.02.2022

Velkommen til Bygdekino!

Kl.: 18:00 Familien Voff - alle trenger en venn

Hele familien Voff drar på sommerferie til hytta ved sjøen. Den lille valpegutten Småen gleder seg fælt til å bruke ferien på å leke med alle sine storesøsken!

Animasjonsfilm.

Tillat for alle. Billettpris kr. 100. 

Kl.: 20:00 Spider-Man: No Way Home

For første gang i kinohistorien er identiteten til den vennlige nabolagshelten Spider-Man avslørt, noe som fører ansvaret hans som superhelt i konflikt med hverdagslivet, og setter dem han bryr seg mest om i fare. Når han ber om hjelp fra Doctor Strange til å gjenopprette hemmeligheten, river trolldommen et hull i verden, og slipper løs de mektigste fiendene Spider-Man noen gang har kjempet mot – i noe univers. Peter må overkomme sin største utfordring til nå, noe som ikke bare vil forandre hans egen fremtid, men også fremtiden til multiverset. 

Filmen varer 2 timer og 28 minutter.

Aldersgrense 12 år. Billettpris kr. 120. 

---

Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.  

--- 

Smittevernreglene

Svært mange smittevernregler ble fjernet av regjeringen 1. februar 2022, kl. 23:00. I Vestby kommune gjelder de samme føringene som landet for øvrig.

Dessverre er ikke pandemien over enda. Smittevernregler og anbefalinger for Vestby kommune finner du her: Lenke til Vestby kommunes informasjon. 

Vi ber om at det tas hensyn til anbefalingene, spesielt: avstand (gjerne en meter), bruk av munnbind når "meter'n" ikke kan overholdes, ,bli hjemme hvis du føler deg syk, mv.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen