Bygdekino på Grendehuset 4. april 2022


Publisert: 28.03.2022

Velkommen til bygdekino mandag 4. april: Sonic 2 og Lange flate ballær 

Kl. 18: Sonic The Hedgehog 2

Det blå piggsvinet er tilbake for et nytt eventyr!

Sonic har slått seg ned i Green Hills og ivrer etter å bevise at han har det som trengs for å være en ekte helt. Muligheten byr seg når Dr. Robotnik dukker opp igjen med sin nye partner, Knuckles, i jakten på en smaragd med krefter som kan ødelegge sivilisasjoner. Sonic får sin egen medspiller i Tails, og sammen legger de ut på en verdensomspennende reise for å finne edelsteinen før den havner i feil hender. Fra skaperne bak The Fast and the Furious og Deadpool.

Eventyr / Action / Animasjon
Filmen varer ca. 2 timer
Aldersgrense: 9 år
Billettpris kr. 100.

 

Kl. 20:00 Lange flate ballær III

Danmark, Norge og Sverige har kriget med hverandre i århundrer, men nå har Margrete I samlet landene i en fredsorientert union. Maktbalansen i Europa er i endring, men ikke alle er glade. Noen vil gjøre alt for å sette Europas sterkeste kvinne ut av spill.

Året er 1402, og en kvinne står i spissen for et nytt nordisk rike. Margrete I har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhendig styrer gjennom sin adoptivsønn, Kong Erik. Unionen er omgitt av fiender, og Margrete planlegger derfor et ekteskap mellom Erik og den engelske prinsesse Philippa. En allianse med England vil kunne styrke Kalmarunionen og sikre den mot angrep. Men en konspirasjon er underveis, som setter Margrete i et umulig dilemma, som kan koste henne alt.

Filmen varer ca. 1t 43 min.
Aldersgrense 6 år.
Billettpris kr. 120.

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.
---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.
---

Smittevernreglene
Svært mange smittevernregler ble fjernet av regjeringen 12. februar 2022. I Vestby kommune gjelder de samme føringene som landet for øvrig.

Dessverre er likevel ikke pandemien helt over enda. Anbefalinger for Vestby kommune finner du her: Lenke til Vestby kommunes informasjon.

Vi ber om at det tas hensyn til anbefalingene, spesielt: bli hjemme hvis du føler deg syk.

 

Vennlig hilsen
Hvitsten Vel, Kinokomitéen