Bygdekino på Grendehuset 27. september 2021


Publisert: 26.09.2021

Velkommen til Bygdekino mandag 27. september

Kl: 18:00 Boss Baby: Familiebedriften

Fra DreamWorks Animation kommer oppfølgeren til den Oscarnominerte suksessen fra 2017.

Brødrene Templeton har blitt voksne, samtidig har de vokst fra hverandre. Tim er en hjemmeværende familiefar, mens Ted har blitt en velstående direktør i et stort selskap. Brødrene gjenforenes når hemmelige agenter fra BabyCorp trenger dem, med en helt spesiell ny boss i spissen.

Aldersgrense 6 år. Billettpris kr. 100. 

Kl. 20:00 Ingenting å le av

Kasper Berntsen (40) er en vellykket stand-up komiker, som har alt han kan ønske seg. Han kjører faste show på Oslos beste klubber, har en perfekt kjæreste og trives svært godt i rampelyset. Men så mister han grepet og en dag endrer alt seg.

Kaspers årlige sommershow blir avlyst og kjæresten gjør det slutt med ham. Når man tror det ikke kan bli verre, så blir det nettopp det – han får vite at han har en alvorlig sykdom. Det er da humoren kommer til sin rett. Kasper oppdager nye sider av seg selv og ikke minst - hva som er det viktigste her i livet. Ingenting å le av er en morsom historie om verdien av å ta livet på alvor.

Aldersgrense 12 år. Billettpris kr. 120.

Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å betale billett med bruk av kort ved ankomst.  

Kiosken
I kiosken er det kun mulig å bruke VIPPS. 

Smittevernreglene
"Resterende" smittevernreglene gjelder om vask av hender, bli hjemme hvis du føler deg syk, mm.

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen