Bygdekino på Grendehuset 21. mars 2022


Publisert: 19.03.2022

Velkommen til bygdekino mandag 21. mars

Kl. 18: Monsterfamilien

Familien Wishbone er egentlig en helt vanlig familie, men av og til, når farer truer kan de forvandle seg for å få evner de trenger for å ordne opp. Monsterfamilien vår, bestående av en vampyr, Frankensteins monster, en mumie og en varulv og godt hjulpet og støttet av sine tre kjæledyrflaggermus, må frigjøre to venner fra klørne på monsterjegeren Mila Starr. På veien møter de nye uhyrlige bekjentskaper og til slutt komme de til erkjennelsen av at ingen familier er perfekte og at selv de med feil fortjener å være lykkelige.

Animasjonsfilm.
Filmen varer ca. 1 time og 30 min.
Aldersgrense: 6 år
Billettpris kr. 100.

 

Kl. 20:00 Margrete den første

Danmark, Norge og Sverige har kriget med hverandre i århundrer, men nå har Margrete I samlet landene i en fredsorientert union. Maktbalansen i Europa er i endring, men ikke alle er glade. Noen vil gjøre alt for å sette Europas sterkeste kvinne ut av spill.

Året er 1402, og en kvinne står i spissen for et nytt nordisk rike. Margrete I har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhendig styrer gjennom sin adoptivsønn, Kong Erik. Unionen er omgitt av fiender, og Margrete planlegger derfor et ekteskap mellom Erik og den engelske prinsesse Philippa. En allianse med England vil kunne styrke Kalmarunionen og sikre den mot angrep. Men en konspirasjon er underveis, som setter Margrete i et umulig dilemma, som kan koste henne alt.

Filmen varer ca. 2 timer.

Aldersgrense 12 år.
Billettpris kr. 120.

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.
---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.
---

Smittevernreglene
Svært mange smittevernregler ble fjernet av regjeringen 12. februar 2022. I Vestby kommune gjelder de samme føringene som landet for øvrig.

Dessverre er likevel ikke pandemien helt over enda. Anbefalinger for Vestby kommune finner du her: Lenke til Vestby kommunes informasjon.

 Vi ber om at det tas hensyn til anbefalingene, spesielt: bli hjemme hvis du føler deg syk.

 

Vennlig hilsen
Hvitsten Vel, Kinokomitéen