Bygdekino på Grendehuset 21. februar 2022


Publisert: 19.02.2022

Velkommen til Bygdekino!

Kl.: 18:00 Syng 2

Rensk sangstemmen! Syng-gjengen er tilbake med fargerik feelgood for hele familien, proppfull av fengende hits.

Den evig optimistiske koalaen Buster Moon samler troppen til deres mest ambisiøse prosjekt så langt: å sette opp et helt nytt show i storbyen. For å få innpass hos den nådeløse teatermogulen Jimmy Crystal, lover Buster at den tilbaketrukne rocke-legenden Clay Calloway skal opptre på scenen. Det viser seg å være lettere sagt enn gjort. Buster og gjengen legger ut på en emosjonell reise mot forsøket på suksess, med stadige påminnelser om musikkens kraft til å lege alle sår. 

Animasjonsfilm.

Filmen varer ca. 1 time og 50 min.

Aldersgrense: 6 år

Billettpris kr. 100. 

 

Kl.: 20:00 Sovekupé nr 6

Et møte kan endre alt SOVEKUPÉ NR. 6 tar deg med på en uforglemmelig togreise gjennom arktiske, russiske landskap. Filmen vant Grand Prix ved Cannes filmfestival og er på kortlisten til en Oscar-nominasjon i kategorien Beste internasjonale film. Filmen er også nominert til Golden Globes. Laura (Seidi Haarla) flykter fra kjærlighetssorg på toget fra Moskva til Murmansk på slutten av 90-tallet. Hun får selskap i kupéen av den hardbarkede gruvearbeideren Ljoha (Yuriy Borisov). Lauras håp om en rolig togreise som skal hjelpe henne å finne seg selv, får en brå slutt når Ljoha allerede første kveld drikker seg snakkesalig og full. Etter det første konfliktfylte møtet begynner det umake paret å finne en uventet tone. Dette tilfeldige møtet på et overfylt tog preges av en varm humor som får begge passasjerene til å se på seg selv med nye øyne.

Filmen varer ca. 1 time og 45 min.

Aldersgrense 9 år. Billettpris kr. 120. 

---

Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.  

--- 

Smittevernreglene

Svært mange smittevernregler ble fjernet av regjeringen 12. februar 2022. I Vestby kommune gjelder de samme føringene som landet for øvrig.

Dessverre er likevel ikke pandemien helt over enda. Anbefalinger for Vestby kommune finner du her: Lenke til Vestby kommunes informasjon. 

Vi ber om at det tas hensyn til anbefalingene, spesielt: bli hjemme hvis du føler deg syk.

 

Vennlig hilsen

Hvitsten Vel, Kinokomitéen