Bygdekino på Grendehuset: Barske Bøller og Dowmtown Abby


Publisert: 29.04.2022

Velkommen på bygdekino 2. mai 2022

Kl. 18: Barske Bøller 

På tide at skurkene får være hovedrolle!

I denne uskikkelige gjengen finner vi Herr Ulv, Mister Hai, Sir Slange og Don Piraja - alle dedikerte skurker, ettersom det er kortene de har blitt tildelt med å være dyrene de er. Barske Bøller er basert på den populære barnebokserien med samme navn. 

Animasjon
Filmen varer ca. 2 timer
Aldersgrense: 6 år

Billettpris kr. 100.

 

Kl. 20:00 Downtown Abbey: en ny æra

Endelig kommer fortsettelsen på suksessen fra 2019! Vi befinner oss i slutten av 1920-årene, og store ting skjer både på og utenfor godset. Mary fatter interesse for filmproduksjon når Hollywood glir over i en ny epoke med lydfilm, samtidig oppdager Violet at hun har arvet en luksusvilla i Sør-Frankrike. De kjente og kjære karakterene returnerer i Downton Abbey: En ny æra, og i tillegg introduseres nye karakterer gestaltet av Dominic West, Laura Haddock, Hugh Dancy og Nathalie Baye.

Filmen varer ca. 2 timer.
Tillat for alle
Billettpris kr. 120.

---
Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.
---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter på nett følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å kjøpe billett med bruk av kort ved ankomst til Grendehuset.
---

Smittevernreglene
Svært mange smittevernregler ble fjernet av regjeringen 12. februar 2022. I Vestby kommune gjelder de samme føringene som landet for øvrig.

Dessverre er likevel ikke pandemien helt over enda. Anbefalinger for Vestby kommune finner du her: Lenke til Vestby kommunes informasjon.

Vi ber om at det tas hensyn til anbefalingene, spesielt: bli hjemme hvis du føler deg syk.

 

Vennlig hilsen
Hvitsten Vel, Kinokomitéen