Bygdekino på Grendehuset 13. september 2021


Publisert: 10.09.2021

Velkommen til Bygdekino mandag 30. august!

Kl. 18:00 PAW Patrol: Filmen

Barnefilm. Billettpris kr. 100. 

Basert på den populære Nickelodeon-serien kommer Paw Patrol: Filmen endelig på kino!

Blir med Ryder og valpene på redningsaksjon i Adventure City når de må stoppe borgermester Humdinger fra å velte byen i fullstendig kaos. Gjør deg klar for spennende oppdrag hvor alt står på spill, nye valpevenner og større og tøffere kjøretøy. Ingen by er for stor, og ingen valp er for liten! 

Kl. 20:00 a-ha The Movie

Tillat for alle. Billettpris kr. 120.

"a-ha The Movie" følger Morten Harket, Pål Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen på turné, og forteller samtidig historien om tre tenåringer som drømte om å bli verdensberømte popstjerner. "En liten gullbarre av en film" - Dagbladet

Med unik tilgang på bandet i nåtid, samt bruk av ukjent arkivmateriale, forteller filmen hvordan tre svært ulike kreative personligheter har gitt oss stor musikk og internasjonal suksess. Men filmen viser også hvordan skyhøye musikalske ambisjoner har ført til konflikt og trøblete vennskap i flere tiår. 

Mer informasjon om filmene finner du på hjemmesiden til Bygdekinoen.

---

Kjøp billetter på nettet
Ved kjøp av billetter følger du lenken til Bygdekinoen. Da får du opp programmet. Nesten nederst på den relevante filmplakaten finner du ett felt hvor det står dato for visning og "Kjøp billett!", trykk på den og kjøp billett.

Det er også mulig å betale billett med bruk av kort ved ankomst.  

Kiosken
I kiosken er det kun mulig å bruke VIPPS. Det blir et begrenset utvalg av varer.

Smittevernreglene
For å overholde smittevernreglene fra myndighetene, settes det ut stoler med minimum 1 meters avstand. Ellers gjelder de vanlige smittevernreglene om avstand, vask av hender, ikke kontanter, bli hjemme hvis du føler deg syk, mm.