Varsel om Veiarbeid og Filmprogrammet Hvitsten grendehus


Publisert: 03.03.2016

Ramme har blitt pålagt å utbedre krysset Th. Olsens vei og Hvitstenveien.

Arbeidet starter etter påske og ferdigstilles før pinse.

Det vil bli omkjøring via Grendehuset i en kortere periode.

 

 Hvitsten grendehus
Filmprogrammet

Programmet er publisert til og med 29.03.2016.

Mandag 07.03.2016
alt tekst
Kl 18:00, Alvin og gjengen: I farta...
Aldersgrense: Alle
Gjennom en rekke misforståelser, får Alvin, Simon og Theodor mistanker om at Dave skal fri til kjæresten sin i Miami, -for så å dumpe dem.. Dette gir dem kun tre dager på å reise på tvers av landet for komme seg dit for å stanse hele frieriet. Gjengen ender som vanlig opp på vanvittige eventyr, denne gang reiser de ikke bare på vann- og landeveien, men de drar også opp i høyden! Det siste gutta ønsker er å miste Dave, og på samme tid få en forferdelig storebror...
Omtale     Trailer     Utskrift

alt tekst
Kl 20:00, Birkebeinerne
Aldersgrense: 12 år
Året er 1204. Norge herjes av borgerkrig. På den ene siden står Birkebeinerne, fattige folk som har fått navnet sitt fordi de surrer bjørkenever rundt beina for å holde varmen. Erkefienden er Baglerne, støttet av danskene og den rike pavekirken. Med våpen i hånd regjerer de Østlandet.
Omtale     Trailer     Utskrift

Tirsdag 29.03.2016
alt tekst
Kl 18:00, Kung Fu Panda 3 (2D, nors...
Aldersgrense:
Sammen med de Fantastiske Fem, fortsetter Po sitt legendariske eventyr mot å bli en ekte Dragekriger. Nå er tiden kommet for å ta steget fra å være en ordinær elev til å bli en lærer og en ekte Kung Fu-mester. På veien møter han på ikke bare én, men to utfordringer: en av den overnaturlige sorten og den andre litt nærmere hans eget hjem.
Omtale     Trailer     Utskrift

alt tekst
Kl 20:00, Batman v Superman: Dawn o...
Aldersgrense: 12 år
Fra regissør Zack Snyder kommer Batman v Superman: Dawn of Justice, med oscarvinner Ben Affleck som Batman/Bruce Wayne og Henry Cavill som Supermann/Clark Kent i den første kinofilmen med begge karakterene.
Omtale     Trailer     Utskrift