KINO KOMITEEN INFORMERER.


Publisert: 11.12.2016

I år som i fjor står Ingrid Fisher i spissen for å arrangere Lucia opptog for de minste her i Hvitsten, tirsdag 13. Desember.

I år viser vi film på den samme kvelden og har i den anledning invitert barna på grendehuset, før barneforestillingen, der vil Ingrid og hennes medhjelpere servere Lussekatter og barnegløgg, fra kl. 17.30. Og vi på kinoen spanderer kinobilletten på barna. Oppmøte for barn og foresatte blir på den øvre parkeringsplassen ved grendehuset.

Barnefilmen er SYNG, et herlig musikalsk drama om en som vil redde teateret sitt fra konkurs og derfor arrangerer en sangkonkurranse.

Filmen har fri aldersgrense. For ytterlige informasjon om filmene som vises denne kvelden, sjekk Trailer på denne siden.

Ingrid kan nåes på tlf. 97961107.

alt tekst
Kl 18:00, Syng (2D, norsk tale) Aldersgrense: Alle Skaperne av Minions og Grusomme meg er tilbake med en ny animasjonsfilm! Koalabjørnen Buster forsøker å redde teateret sitt ved å arrangere tidenes største sangkonkurranse. Sjarmbomben "Sing" er fullpakket med 85 hitlåter og en rekke morsomme karakterer. Omtale     Trailer     Utskrift
alt tekst
Kl 20:00, The Girl on the Train Aldersgrense: 15 år I denne thrilleren møter vi Rachel som sliter med å holde hodet over vann etter en vond skilsmisse. På hennes daglige pendlerturer til New York kjører toget forbi hennes gamle hjem, der eksmannen fremdeles bor med sin nye kone og barn. I et av nabohusene bor et tilsynelatende perfekt par, Megan og Scott Hipwell, og Rachel begynner å fantasere om parets fantastiske liv sammen. Omtale     Trailer     Utskrift